מתיחת בטן ,שאיבת שומן וקשירת שרירי בטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

23/11/2020 | 21:33 | מאת: לילי

חודש אחרי ניתוח.בצקת באיזור תחתון של הבטן שמידי פעם מתנפח ,מתקשה וכואב אפילו ממאמץ קטן/הליכה איטית.האיזור עדיין רדום וכאוב.יש מה לעשות?איך לזרז החלמה?המנתח אמר לי לעשות עיסוי במקום...עד מתי עיסוי,מתי אחזור לשיגרה? אשמח לתשובה .תודה

נפיחות בבטן תחתונה לאחר ניתוח מתיחת בטן עשויה להיות קשורה לבצקות / הצטברות נוזלים באיזור הניתוח ולפעמים מבצקת לימפטית יש צורך במעקב הרופא המנתח עיסויים לאיזור יכולים להפחית את הנפיחות אם מדובר בבצקת ממקור לימפטי - בצקת מסוג זה היא זמנית ותחלוף כאשר האיזור ייתקדם בהחלמה תוך מספר שבועות

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית