טענות נגד עובדות- התבלבלתי לגמרי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

15/11/2020 | 16:30 | מאת: מרינה

הוצאתי שתלי חזה מחוספסים יש לציין, לפני כמה חודשים, היו לי אותם בערך 3 שנים. הרופא שלי אמר שהקופסיות שלי תקינות ולכן הוא לא נגע בהם ולא הוציא אותם בכלל. לאחרונה הצטרפתי לכמה קבוצות פייסבוק שהטיחו לי בפרצוף שעשיתי טעות שלא ביקשתי להוציא את הקופסיות. הם טוענות שבקופסית יש רעלים, דלקות ובקטריות וחובה להוציא אותם. אני שוקלת לעבור ניתוח נוסף ולהוציא אותם. מה דעתך לגבי זה? האם הטענות שלהם נכונות? אני יכולה לחלות בגלל הקופסיות? לא כל כך הבנתי מה קורה להם בגוף אחרי שהשתלים יצאו. תודה מראש.!

הי אנא ראי את ההודעה הנוספת שעניתי לה כעת אני לא חושב שעשית טעות שהשארת את הקופסית יש הרבה טענות באינטרנט ולא כולן מבוססות יש להתייחס בזהירות ולקבל מידע מאנשים שחוקרים ועוסקים בתחום כמובן שברפואה אין אמת אבסולוטית ולעתים דברים שחשבנו שהם בטוחים לחלוטין התגלו ככאלה שיכולים לעשות בעיות או מחלות אך לפי כל מה שהמדע מראה לנו היום והמחקרים העדכניים ביותר - יש יותר סיכון לעשות נזק בניתוח להסרת הקופסית מאשר התועלת בהסרתה - כל עוד הקופסית דקה רכה ולא מסוידת, ושאין התפתחות של סרומה ( הצטברות נוזל בשד) חדשה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית