אודה לעזרה.. תודה רבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

17/10/2020 | 23:21 | מאת: תמר

שלום, בת 30.. לא קשור לפלסטיקה אבל קשור לעור וממש אשמח אם יהיה פתרון בשבילי... יש לי פצע קשה ריפוי בעצם הזנב ואני מחוברת ל VAC כבר חודש (הערכה: לעוד חודש וחצי לפחות). בשבוע וחצי האחרונים סוף סוף הפצע התחיל להגיב ולהתאחות אבל הבעיה שהוא מתאחה לתוך הספוג שבחבישה.. הספוג נדבק לגוף שלי... אני אמורה להוציא את הספוג כל יומיים והספוג ממש דבוק לפצע...לבד אני לא מצליחה להוציא... אחות הוציאה לי 3 פעמים.. בפעם הרביעית היה יותר קשה והאחות ביקשה עזרה מרופא ושניהם ביחד הוציאו לי.. הרופא ביקש שלא אנסה להוציא לבד בבית ושאבוא למרפאה... אחרי ההוצאה האזור מדמם, אני חצי מעולפת מכאב, ההוצאה ממש כואבת כי זה ממש דבוק לבשר שבתוך הפצע.... כאבי תופת. לוקחת טרמדקס ואופטלגין טיפות לפני ההוצאה ועדיין כאבים קשים. העומק של הפצע 4 ס"מ.. יש דרך להפריד בין הספוג לגוף שלי או לגרום שההוצאה של הספוג תהיה יותר קלה? לאחיות ולרופא לא היה רעיון איך להקל עליי... שמתי עכשיו שמן זית אולי ירכך קצת, אני כבר לא יודעת מה לעשות... צריכה להוציא מחר שוב ומאוד מפחדת מהכאב. תודה רבה.. אם לא קשור לפורום.. איזה פורום יוכל לעזור לי? אני זקוקה לעזרה תודה

18/10/2020 | 09:53 | מאת: תמר

האח של הוואק שבא אליי הביתה גם לא יודע.. הוא אמר שזה אמור לכאוב כי זה אומר שזה מתרפא..

הי תמר חבישה עם ואק היא לחלוטין כלי שכיח בשימוש לריפוי פצעים בפלסטיקה כל שהגעת לכתובת הנכונה בשאלותיך כדי להקל על ההסרה של הספוג ניתן להשתמש במזרק 50 סמק ולהזריק מים סטריליים לתוך הצינור שמוביל אל הספוג. ברגע שהספוג יהיה רטוב מאוד הוא יורד יותר בקלות ופחות נדבק לפצע. באותה מידה כאשר מורידים את הניילון הנצמד מהצד כדאי לשפוך מים על הספוג והפצע כדי שהוא יירד יותר בקלות

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית