חמשה חודשים לאחר ניתוח הגדלה והרמת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

02/10/2020 | 22:47 | מאת: נו ו

שלום דקטור, אני חמשה חודשים אחרי הניתוח, קבלתי תוצאה יפה ואני די מבסוטה מהמראה שלי הביטחון העצמי ודמוי הגוף השפתרו בצורה משמעותית אך עדיין מרגישה שהשד שלי קשה וגס מתי אתחיל להרגיש שהוא חלק מהגוף שלי. כמו כן בתקופה האחרונה ומאז הניתוח מרגישה שהחשק המיני שלי ירד בצורה שאני לא מבינה מה עובר עלי. ציפיות להפך הגמור. מה יכולה להיות הסיבה לכך והאם יש קשר בין הניתוח לירידה בחשק המיני? תודה מראש

הי מה שאת מתארת הוא דבר מאוד טבעי שעובר עלייך והרבה נשים שעוברות ניתוח שעושה שינויי במראה גופן גורם לרגשות והתחושות שאת מתארת אשמח אם תצרי עימי קשר במייל [email protected] ונוכל לדבר על זה יותר ולראות מה ניתן לעשות

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית