שלום בן 21 / בצקתיות ואדמומיות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

05/08/2020 | 22:11 | מאת: חסוי

יש לי בחודשים האחרונים בצקתיות סביב פתח השופכה בפיו וקצת אדמומיות לפעמים,נבדקתי ע״י אורולוג שבדק ואמר ש בצקתיות סביב המיטאוס ושהיא תקינה מבחינתו, נבדקתי ע״י רופא עור ומין שכתב בצקתיות קלה באזור המיאטוס מרחתי מספר קרמים והוא לא עובר האם זה נשמע מסוכן? מחלת מין כלשהי ? או שמה יש טיפול לזה? מרחתי משחות שהרופא עור נתן לי לא עזרו

הי זה לא ממש תחום ההתמחות שלי נשמע שקיבלת טיפול מרופא עור ולא היה שיפור אני מציע להיבדק אצל רופא העור בשנית

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית