ניתוח מתיחת בטן וצלקת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

21/06/2020 | 11:29 | מאת: נילי

שלום. הבנתי שבניתוח מתיחת בטן סימני המתיחה מעל הטבור אינם נעלמים. יש לי צלקת בדיוק מעל הטבור, האם לא יהיה שיפור בכלל? תודה

הי נילי כל מקרה לגופו ותלוי מה מתיחת הבטן שתתאים ביותר למקרה שלך צלקות בבטן יכולות לשנות מאוד את הבחירה בסוג ניתוח מתיחת הבטן המתאים למקרה ולפעמים אף דורש שמיקום הצלקות במתיחת הבטן לא יהיה במיקום הקלאסי של מתיחת בטן רגילה וכדאי לדון על כך ביעוץ מסודר אצל מומחה בכירורגיה פלסטית אך עקרונית כשמדובר בצלקת קטנה מעל הטבור יהיה ניתן למקם את הצלקת נמוך יותר בבטן או אף לכרות אותה יחד עם הרקמה העודפת שיורדת במתיחה ולאפשר תוצאה אסתטית עדיפה על המצב הקיים

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית