ניתוח הקטנת חזה שאלות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

18/06/2020 | 10:13 | מאת: לילי

שלום ד"ר האם אפשר לבצע ניתוח הקטנת חזה מ CUP G ל- CUP C? האם ניתוח כזה משאיר הרבה צלקות? תודה

הי לילי ניתוח להקטנת שדיים גם ממידות מאוד גדולות הוא אפשרי לחלוטין ואף יכול לעשות שינוי מדהים גם בהורדת המשקל העודף שמכביד על הגב והכתפיים וגם למראה האסתטי בניתוח מסוג זה יהיו צלקות בצורה של עיגול סביב העטרה (החלק הכהה יותר סביב הפטמה) קו אנכי מהעטרה אל חלקו התחתון של השד (הקפל התת שדי) וכן צלקת בקפל השד (כך שבסופו של דבר הצלקת מקבלת צורה של עיגול סביב העטרה וצלקת בצורת עוגן על השד) הצלקת מחלימה בדרכ היטב ואיננה מאוד בולטת לאחר כשנתיים כתלות באופי העור של המטופלת ואופי ההצטלקות שלה ששונה מאוד מאשה לאשה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית