פיסול אף חומצה הילורונית

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

08/06/2020 | 12:41 | מאת: אפרת

שלום מאיזה גיל ניתן להזריק חומצה הילורונית לפיסול גשר אף שיש בו עקמומויות עקב מכה?

הי אפרת ניתוח אף מומלץ רק לאחר שהאף סיים את הגדילה שלו (גיל 16-17 בנשים ו17-18 בגברים) לעומת זאת להזרקת חומרי מילוי לעיצוב האף אין הגבלת גיל אך כדאי לדון על כך ברצינות הראויה עם רופא מומחה בכירורגיה פלסטית כדי להחליט אם אכן כדאי לבצע את הפעולה יש לזכור שמתחת לגיל 18 ניתן לבצע את הפעולה רק בהסכמת ההורים ולאחר יעוץ מסודר עם רופא מומחה בכירורגיה פלסטית יחד עם ההורה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית