שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

25/08/2008 | 21:01 | מאת: חן

שלום ד"ר ליפין, אני בת 18 ומעוניינת לעבור שאיבת שומן באזורי הירכיים,המותניים והישבן. מצבי הוא: בילדותי הייתי כבדת משקל ביחס לגובהי, וכיום אני לאחר שהורדתי 15 ק"ג אך עדיין נשארו אזורים מוצקים ומציקים שלא נעלמים. האם לדעתך אני מועמדת לגיטימית לניתוח? בנוסף, לאחר הורדת המשקל נישארו לי סימני מתיחה על המותניים, האם ניתן להעלים אותם באותו ניתוח?

לקריאה נוספת והעמקה
26/08/2008 | 07:24 | מאת: ד"ר יצחק ליפין

את מועמדת טובה לניתוח. שאיבת שומן מיועדת לכאלו שירדו במשקל התיצבו ועדין יש אזורים עקשנים ובולטים. סימני המתיחה לא נעלמים בשאיבה ולעיתים יש לכרות עודפי עור במידה ויש כאלו או שדרושה מתיחה.

28/08/2008 | 18:26 | מאת: אלונה

אני עברתי ניתוח כזה לפני חצי שנה (אני בת 24). ירדתי 20 ק"ג במשקל אבל היו לי עודפים שלא הצלחתי להפטר מהם. לאחר התייעצות ארוכה עם רופאים, החלטתי ללכת לפרופורציה ולעשות שאיבת שומן. זה מה שנתן לי את ה"פוש" האחרון בדרך למשקל האידיאלי שלי.

28/08/2008 | 23:55 | מאת: אמיר

.הכוונה להודעה של "אלונה"

02/09/2008 | 08:53 | מאת: ענת

אין לך מה לחשוש, גם אני עברתי שאיבת שומן במצב דומה לשלך. ירדתי 20 קילו ועדיין נשארו לי עודפים עקשניים שבשום אופן לא ירדו בשום דיאטה. לבסוף עשיתי בפרופורציה שאיבת שומן בירכיים וקצת בבטן, ואני מרגישה שזה היה הצעד הנכון.

02/09/2008 | 12:34 | מאת: שירן

בכללית אסתטיקה ועכשיו אני ממש מרוצה מהתוצאות כי גם שהורדתי 30 קג' נשארו מקומות בגוף שפשוט לא ירדו!1 פני לכללית אסתטיקה- כי הכי חשוב לעשות ניתוח כזה אצל מומחים אמיתיים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית