ציפורן חודרנית חוזרת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

28/10/2018 | 05:23 | מאת: רעות

שלום, לפני כ-3 חודשים בערך עברתי ניתוח באגודל ברגל להסרת ציפורן חודרנית ובשבועות האחרונים אני מתחילה להרגיש שוב כאבים באצבע משמע חשש לציפורן חודרנית חוזרת. האם עליי לבצע שוב את הניתוח להסרת הציפורן או שיש פתרון אחר?מדוע זה חוזר לי בפעם השנייה וכיצד ניתן להמנע מכך? אשמח למענה.

03/11/2018 | 13:55 | מאת: ד"ר רמון יצחק

בעת הסרת הציפורן החודרנית יש להרוס את מיטת הציפורן באזור החודר, כך שהציפורן לא תגדל באזור הזה מחדש. במידה ומיטת הציפורן לא הוסרה תצטרך לעבור ניתוח חוזר.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית