צלקות אחרי איפור קבוע

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

11/10/2018 | 14:46 | מאת: יערית

אני עשתה לפני שנתיים בערך איפור קבוע לאחרונה באופן מוזר החלה נפיחות באיזור הגבות ומכין קווים שקועים בעור... היא פנתה לרופא עור שאיתן שמדובר בצלקות . האם יש דרך לעזור לה לשפר את העניין? סתם שלא ברור לי מה עכשיו " נזכרו " להופיע צלקות... אך מדובר באישה והחיצוניות חשובה במיוחד באיזור כמו פנים האם כירורגיה פלסטית תעזור במקרה הנל?

13/10/2018 | 14:27 | מאת: ד"ר רמון יצחק

ייתכן וניתן לשפר את הצלקות ע"י הזרקות מקומיות, עליה לגשת לבדיקה וייעוץ ע"י כירורג פלסטי

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית