עיוות שד וחוסר נוחות לאחר הגדלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

21/09/2018 | 13:58 | מאת: מירית

שלום רב, עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני ארבע שנים, בחודשיים האחרונים אני חשה אי נוחות בשתל שמאל באזור החיכוך בין הצלע התחתונה לשתל בנוסף שמתי לב כי יש לי צניחה של שתל שמאל מה שגרם לפטמה לסתות כלפי חוץ ומעלה ולחזה לאבד צורה. אשמח לדעת האם יש משהו שניתן לעשות בנדון מלבד הוצאת השתלים. תודה מראש, מירית

22/09/2018 | 19:16 | מאת: דר רמון יצחק

ניתן לבצע פתיחה בקו התת שדי , להחזיר את השתל שצנח למקומו ולבצע קיבוע מחדש של הקו התת שדי לצלע, כדי שהסיכוי לצניחה חוזרת יקטן

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית