אוזן מקופלת לתינוקת בת שנה ו-4

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

12/06/2018 | 08:44 | מאת: הילה

הבת שלי בת שנה ו-4 חודשים, נולדה עם אוזניים מקופלות בשני הצדיים, אני מצרפת תמונה שממחישה זאת. הבנתי שהייתה אפשרות לטפל ישר לאחר הלידה ועד 6 שבועות, דבר שלא ידעתי אותו בזמנו והבעיה לא הסתדרה. מה הסיבה שתינוק נולד ככה? האם זה גנטי? האם זה בגלל תנוחת העובר ברחם? במידה וזה לא הפורום להפנות שאלה זאת אשמח אם תפנה אותי לפורום רלוונטי. האם ניתן לתקן אסתטית והאוזן תוכל להיראות רגיל? באיזה גיל?

20/06/2018 | 12:38 | מאת: דר רמון יצחק

הסיבה למצב הינה בדרך כלל גנטית, אך יכולה להיות גם עקב מנח העובר בבטן. במידה ולא נעשה ניסיון לתיקון עד גיל 6 שבועות, ניתן לבצע תיקון ניתוחי החל מגיל 5

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית