הסרת שומן עודף מסביב לעיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

19/04/2017 | 09:12 | מאת: אילנה

מעוניינת לקבל פרטים לגבי הסרת שומן מסביב לעיניים , יש לי עודף שומן מסביב לעיניים שגורם לי לקמטוטים רבים , מה ההשלכות של ניתוח כזה? כמה זמן החלמה?האם קיים אפשרות שיהיה עיוות בין עין אחת לשנייה, כלומר עין אחת למטה עין אחת למעלה אפילו בקטנה אני רוצה לדעת.

20/06/2018 | 12:44 | מאת: דר רמון יצחק

הסרת שומן מתבצעת בזמן ניתוח עפעפיים. הניתוח יכול להתבצע בהרדמה מקומית עם או ללא טישטוש תוך ורידי, או בהרדמה כללית. משך ההחלמה בין שבוע לשבועיים, כי יש נפיחות ושטפי דם לאחר הניתוח. העפעפיים אף פעם אינם סימטריים וגם לאחר הניתוח לא תהיה סימטריה מלאה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית