הגדלת חזה - הבדלי גדלים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

04/04/2017 | 19:44 | מאת: חן

היי עשיתי לפני שבועיים ניתוח הגדלת חזה היה לי הגדלה לפני של 400cc ועכשיו 650cc בהגדלה הקודמת היה גם הבדל גדלים בין השדיים אבל בקטנה עכשיו גם יש אבל מאוד נראה לעין אני הוספתי תמונה, מה כרוך בלבקש מהמנתח תיקון? האם הוא חייב לתקן או שאני מחדש צריכה לשלם על עוד ניתוח? תודה

20/06/2018 | 12:50 | מאת: דר רמון יצחק

יש להמתין לפחות שנה מהניתוח שכן, ההבדל לאחר שבועיים יכול לנבוע מנפיחות לא שווה בשני הצדדים. בהמשך במידה ויש אסימטריה ניכרת, ניתן לבקש מהמנתח לתקן. הניתוח נעשה בדרך כלל בעלות חדר ניתוח בלבד ואם יש צורך בהחלפת שתל יש להוסיף למחיר גם את עלות השתלים.

20/06/2018 | 17:13 | מאת: חן

חח ענית לי שנה אחרי- מעדכנת שהם הסתדרו יש הבדל בגדלים ממש בקטנה אז הכל בסדר. תודה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית