ביטוח סיעודי

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

23/03/2011 | 18:05 | מאת: ארלט

שלום וברכה שמעתי שאם אני מבוטחת בקופת חולים כללית מגיע לי סיעודי מדקלה. האם זה נכון?? בעלי נמצא במצב סיעודי ונשמח לקבל עזרה

ארלט שלום באם יש ברשות בעלך ביטוח משלים אז ייתכן בהחלט שהוא מכוסה תחת ביטוח סיעודי. אני מציעה לך להגיע למרכז למימוש זכויות רפואיות לייעוץ ראשוני חינם. אנא התקשר לטלפון 2468* כדי לקבוע פגישת ייעוץ. בריאות שלמה תמר

24/03/2011 | 12:51 | מאת: הכללית

עליך לפנות לכללית מושלם בטלפון 2700* לקבלת מידע בנושא. נשמח לעזור, יערה, נציגת כללית

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות