נכות כללית

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

23/03/2011 | 17:37 | מאת: ליאור

שלום וברכה אני זכאי מביטוח לאומי כבר כמה שנים לנכות וכל השנים קיבלתי סכום קבוע. עכשיו פתאום הסכום ירד הלכתי לביטוח לאומי ואמרו לי שזה בגלל הילד שלי בבקשה אם תוכלו להסביר לי מה קשור הילד לסכום שאני מקבל?? תודה

ליאור שלום מתוך דברייך אני מבינה כי אתה מקבל קצבת נכות כללית וכי עד כה קיבלת תוספת על ילד תלוי שזוהי תוספת כספית שמתווספת לסכום הקצבה הבסיסית. על מנת לקבל את תוספת התלוי על ילדך להיות עד גיל 18 או בשירות צבאי סדיר/ שירות לאומי. באם ילדך אינו נופל לקריטריונים הללו לא תהיה זכאי יותר לתוספת. בריאות שלמה תמר

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות