חוק הפוליו

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

23/03/2011 | 07:57 | מאת: יעקב

חלתי במחלת הפוליו בארץ בגיל שנה וחצי עליתי ארצה בגיל 10 חודשים אני מחפש מסמכים מאותה תקופה אך איני מוצא בשום ארכיון מדובר ב1956 והלאה חליתי ואשפזתי בבת חולים הדסה בבאר שבע וב1960 כאשר נפתח בת חולים סורוקה החומר הועבר לבת החולים ומאז נעלם האם למישהן יש רעיון מה לעשות אני בהליך משפטי וזקוק למסמכים אלו תודה לכולם

יעקב שלום הייתי מנסה בארכיון קופת החולים למשוך את התיק הרפואי המלא. אולי שם יש מסמכים קודמים המציינים את הגיל שבו חלית בפוליו. שיהיה בהצלחה תמר

24/03/2011 | 11:17 | מאת: יעקב

תודה תמר משכתי את התיק הרפואי מכל מקום אפשרי אך אן איזכור של השנים הרלוונטיות 1956 עד 1960 ואלו השנים בהם חליתי. ניסתי משרד הבריאות . טיפת חלב תיק של אמא שלי אך שם נאמר לי שהתיקים נגרסים אחרי 25 שנים . בית חולים סורוקה אין אזכור למרות שטופלתי כל ילדותי שם כולל ניתוחים וטיפולים שונים. אשמח לקבל הצעות נוספות למציאת מסמכים ישנים אולי מישהו מכיר ארכיון כזה ששמרו מסכים של בית חולים הראשון בבאר שבע ( הדסה ) תודה

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות