ניידות

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

21/03/2011 | 17:40 | מאת: לילי

אישור לי בניידות 70% בגלל פרקינסון. היום לצערי מצבי החמיר. איך אני מגישה החמרה?? תודה על עזרתכן מראש

22/03/2011 | 18:30 | מאת: לירון וקנין

לילי שלום, עליך להגיש את אותו הטופס שהגשת בפעם הראשונה " בקשה לקביעת אחוזי מוגבלות בניידות". חשוב לי לעדכן אותך שכל פניה נוספת לוועדה מאפשרת להוריד/לעלות את אחוזי הנכות ולכן אני ממליצה לך להתייעץ עם הרופא המטפל שלך לפני ההגשה כדי לוודא שההחמרה משמעותית גם מבחינת אחוזי הנכות ואינך מסכנת את הקיים. בריאות שלמה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות