האם יש לי זכות לנכות כללית

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

20/03/2011 | 01:19 | מאת: אנונימית

אני לא יכולה לעבוד פיזית בידיים שניהם מועמדות לניתוח עקב נימול וכאבים כי יש לי לחץ של עצב על עצב בנוסף אני חרדתית ומדוכדכת מאז לידת בני הקטן לפני 4 שנים חוויתי הטמוטטויות קשות מאוד לפני שנתיים ניפטר בני הקטן באסון כבד ומאז מצבי יותר קשה אני מטופלת בציפרלקס וזה לא עוזר לי אינני מסוגלת לעמוד תחת לחצים, רעש,אפילו של בני הבית אני מתנפלת על כל העולם ואני מתוסכלת מכל העולם רציתי לדעת אם יש באפשרותי להגיש תביעה כל שהיא לנכות כללית בביטוח לאומי

20/03/2011 | 15:09 | מאת: לירון וקנין

שלום, אני משתתפת בצערך ומקווה שלא תדעי עוד צער לעולם. אנני יודעת אם את מטופלת אצל איש מקצוע למצבך הנפשי במידה וכן אני ממליצה לך להגיש תביעה לקצבת נכות כללית לביטוח לאומי. בשורות טובות.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות