קיצבת נכות

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

19/03/2011 | 11:47 | מאת: אשור

ניגשתי לוועדה לנכות כללית וקבעו לי 50% נכות אבל אמרו שלא מגיעה לי קיצבה. אני לא יודע מה לעשות כי אני לא יכול לעבוד וגם אבטחת הכנסה לא מגיע לי ואין לי כבר כסף. מה לעשות???

20/03/2011 | 12:03 | מאת: לירון וקנין

אשור שלום, קצבת נכות כללית משולמת לאחר בדיקה של מספר קריטריונים כגון, הכנסות, אחוזי נכות רפואיים ונכות תפקודית. כלומר, בדיקת כושרך לעבוד. לא ציינת מהן הבעיות הרפואיות שבגינן נקבעו לך 50% נכות ולכן אינני יכולה לדעת אם התשובה הוגנת. מכיוון שאתה מתאר מצב שבו אינך יכול לעבוד אני ממליצה לך לחייג ל2468* ולפנות לפגישת ייעוץ חינם כדי לבדוק אם תוכל לממש את זכויותיך. בריאות.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות