נפגעי עבודה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

17/03/2011 | 11:26 | מאת: שגיא

שלום, אני מקבל קצבה ביטוח לאומי עקב תאונה שקרתה לי בשנת 1994 אך אי אפשר להתפרנס מ2800 ש"ח בחודש ומאז התפתחו לי בעיות רפואיות של סכרת ויתר לחץ דם וכולסטרול שעוד יותר מפריעות לי כדאי להגיש החמרת מצב?

שגיא שלום רב, לא ציינת מהי מהות הפגיעה עליה עבורה אתה מקבל היום קצבה. ניתן להגיש החמרת מצב אך ורק על האיברים שנפגעו כתוצאה מתאונת העבודה וכדאי לבדוק אם אכן המצב החמיר לפני שתגיש החמרה מחשש שהאחוזים הקיימים יופחתו. לגבי יתר המחלות ניתן לדון בבקשה לקצבת נכות כללית אך במידה ותאושר לך קצבת נכות כללית לא תהיה זכאי לשתיהן ותאלץ לבחור באחת מהן. בריאות.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות