זכויות חולה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

24/01/2011 | 10:11 | מאת: גלית

למערכת שלום רב הרצוני לברר האם מותר לי כחולה לבחור מי יטפל בי בכלל ובתחום פזיוטרפיה בפרט . ידוע לי כי אישה יכולה לבקש מטפלת נקבה במקום זכר האם חולה זכר יכול לבקש מטפל זכר או בכלל לבקש להחליף מטפל אשמח לתשובתכם המהירה תודה גלית

גלית שלום, לעניות דעתי, בקופות החולים ניתן לבקש להחליף רופא/מטפל באישור מנהל הסניף אליו את משתייכת, כדאי שתבדקי בקופת החולים שלך. לעיונך, קישור ל"חוק זכויות החולה התשנ"ו" http://www.health.gov.il/download/pages/hokzhole.pdf המון בריאות.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות