נפגעי עבודה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

15/03/2011 | 14:52 | מאת: שימי

שלום, אני מוכר בביטוח לאומי כתאונת עבודה מספטמבר 2010 שלחו לי הביתה מכתב הכרה ולא קראו לי לקבוע אחוזי נכות ולא נוצר עימי קשר מאז. מה עלי לעשות?

שימי שלום בתביעת נפגעי עבודה ישנם שני שלבים- האחד קביעת קשר סיבתי אותו עברת ותאונתך הוכרה כתאונת עבודה והשלב השני הוא קביעת הנכות הרפואית אשר נותרה כתוצאה מהפגיעה. על מנת להגיע לוועדה רפואית שתקבע את אחוזי הנכות עליך להגיש לביטוח לאומי בקשה לקביעת אחוזי נכות כתוצאה מפגיעה בעבודה ואז תזומן לוועדה רפואית. בברכה תמר

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות