מעבר ושמירת זכויות בקרן פנסיה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

09/04/2012 | 16:58 | מאת: עידן

אני עובד במשרד ממשלתי. הייתי חבר בקרן פנסיה החדשה 105 חודשים בחודש ספט' (לפני 7 חודשים) עברתי לקרן פנסיה אחרת בגלל סוכן רמאי. אני מעוניין לחזור חזרה לקרן הפנסיה מבטחים החדשה האם בגלל ההפסקה של 7 חודשים אני מאבד את כל הזכויות שהיו לי כמו למשל המשכורת הקובעת לנכות? האם אהיה מחוייב שוב בתקופת אכשרה בת שישים חודשים? אני אדם בריא ובכל זאת אי אפשר לדעת מה ילד יום , מה גם שצברתי סכום של כמעט 200,000 ש"ח. האם לא אוכל לחזור למבטחים החדשה ולהמשיך לשמר את מעמדי וזכויותי? בתודה, עידן

11/04/2012 | 18:14 | מאת: נדב טסלר- מבטחים החדשה

חג שמח, במידה והמשכת את ההפקדות שלך בצורה רציפה בקרן הפנסיה החדשה, כל הזכויות שלך ישמרו בדיוק כפי שהיו ביום שעזבת את מבטחים החדשה. לרבות גובה הכיסוי הביטוחי ותקופת ההכשרה שלך.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות