פוליו

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

30/03/2012 | 09:57 | מאת: דניאל

התבקשתי לברר, האם זה נכון או האם יש תקדים לכך, שחולה פוליו שחלה בחו"ל זכאי גם הוא לפיצוי לפי חוק הפוליו . יש לציין שמדובר באשה שחלתה וסובלת מצליעה , קיבלה 50% ממשרד הבריאות וכילדה עברה כמה ניתוחים בארץ בניסיון לאפשר לה לדרוך על הרגל. היום היא בגיל 70 ואמרה ששמעה פרסומים ברדיו בתוכנית של גבי גזית. עד כמה שהצלחתי לקרוא הבנתי שרק מי שנולד בארץ וחלה זכאי לפי החוק ו/או מי שעלה מחו"ל בריא וחלה בארץ בפוליוקיבל זכאות לפי פסיקה. אודה על תשובתכם.

דניאל שלום, אכן יש תקדים בנושא זכאות לפוליו גם אם לא חלתה בארץ אבל קיבל טיפולים בארץ בתחום זה ייתכן ותהיה זכאית. אתם מוזמנים לקבוע פגישת ייעוץ בטלפון 2468* על מנת לקבל יותר פרטים.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות