פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

09/03/2011 | 15:47 | מאת: שירה

ללירון שלום רב. אני חולה פסוריאזיס מזה כחמש שנים. פסוריאזיס ידוע שפורץ מלחץ נפשי. אני טוענת שזה בשל עבודתי הלחוצה בעבודה. כמו כן אני יודעת שאף אחד עוד לא תבע על כך בעבר. אודה לתגובתך.

שירה שלום, את יכולה להגיש תביעה לנפגעי עבודה בביטוח לאומי והפסוריאזיס יוכר רק במידה ויוכח קשר מובהק בין הלחץ בעבודה(לחץ לא שגרתי) לבין התפרצות המחלה. לגורמים כגון, זמן התפרצות המחלה, עוצמת הלחץ והתקופה בה הוא נמשך יהיה משקל משמעותי. בהצלחה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות