Non-24-hour sleep-wake syndrome

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

28/03/2012 | 12:27 | מאת: אביתר

למומחים שלום! מאז ומתמיד שעת השינה שלי מתאחרת בכשעה מידי יום,כלומר כל יום שעה מאוחר יותר וכתוצאה מכך זמני הערות משתנים במחזוריות קבועה. בצבא עברתי בדיקות,נשללו בעיות תפקוד בלוטת התריס ומחסורים שונים בדם,לא נמצאה הסיבה לעייפות. כיום (בן 27)אני מתקשה להתמיד בעבודה קבועה. מצאתי באינטרנט מידע על סינדרם Non-24-hour sleep-wake syndrome שמתאים בדיוק לאורך החיים שלי. האם הסינדרום מוכר בארץ? האם החולים בסינדרום זכאים להקלות כלשהם או אחוזי נכות? תודה מראש!

אביתר שלום, אינני יכולה להגיד לך האם הסינדרום מוכר בארץ, עליך להפנות את שאלתך לפורום המתאים.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות