זכויות רפואיות

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

22/02/2012 | 10:19 | מאת: קסם

אני נמצאת בתהליך של בדיקות מזה כשלושה חודשים, בהם לא עבדתי לפרט שבועיים וחצי שבהם הרופא לא נתן לי חופש. כל התקופה הייתי 4 פעמים בבתי חולים מהם פעם אחת באשפוז (שבוע)- מכל בתי החולים שוחררתי בטענה שאני צריכה לששלים את הבירור בקופה גם שסרבתי להשתחרר אמרו לי שאני יכולה לשבת אך המכתב שחרור כבר מוכן ואין הם מבצעים זאת באשפוז - הם בתי החולים משלחים אותי למרפאות המרפאות שולחות אותי חזרה לשם או לחילופין לשלם על טיפול פרטי במרפאות מומחים (שילמתי כבר מס' פעמים 100 ש"ח) וגם הוא מפנה אותי בחזרה וחוזר חלילה. והכאב הוא באזור המפשעה ומקרין מטה לרגל ימין עד כדי כך שכל מאמץ פיזי קטן מקשה עלי את ההליכה ואני מדדה, יש לי גם הגבלה בתנועה.בנוסף, כל הזמן יש לי דלקות וחיידקים (גרון, אוזנים,דרכי שתן). עברתי C.T ומיפוי שלא הראו דבר באזור ההפנייה הבאה הינה לאולטרסאונד אגני ולבירור ראומטי. אני עדיין במחלה מה הם איפוא זכויותיי ואיך אני נלחמת בממסד הררפואי שלכל תור שכזה הנך צריך לחכות מעל חודש גם במצב בו הנושא דחוף!!!

קסם שלום, לצערי אינני יכולה לענות לך כיוון שפורום זה עוסק במימוש זכויות מול חברות ביטוח, מס הכנסה וכדומה אך לא מול קופת החולים או בתי חולים. בהצלחה

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות