תיסמונת קליניפטיר

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

08/02/2012 | 19:42 | מאת: מלי

שלום 1. אדם שעובד אך יש לו תיסמונת כזו כבר11 שניים מאז שאובחנה על כל קשייה - מגיע לו תמיכה כל שהיא או הכרה בניכות? 2. הוצאת טיחול מקנה אחוזיי ניכות? וכמה? 3.לבעלי שניי אחים עים מחלות כרוניות מוכרות {דאון ומחלת הנפילה } האים מגיע לו הקלות במס או הקלות כל שיהין? תודה רבה.

מלי שלום, על מנת לקבל פטור ממס הכנסה יש לצבור נכות רפואית של 90% ומעלה (בשקלול). אחוזי הנכות סבספר התקנות של המוסד לביטוח לאומי "מתמחר" אחוזי נכות לבעיות רפואיות, אך הדבר תלוי בחומרתן ובמידת הגבלתן על התפקוד היום- יומי. לכן אינני יכולה להגיד לך כמה אחוזי נכות מגיעים בגין הבעיות שציינת (שכן הזכאויות השונות תלויות באחוזי הנכות). את מוזמנת להגיע אלינו לפגישת ייעוץ ראשונית חינם (*2468) בצירוף מסמכים מתאימים על מנת שנוכל לבחון את הנושא לעומק.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות