דמי קיום

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

02/02/2012 | 15:13 | מאת: שירלי

שלום לכולם אני מנסה לברר כבר זמן רב מהו הסכום המקסימאלי שאפשר להרוויח כדי לקבל דמי שיקום מביטוח לאומי אני מוכרת בביטוח לאומי בנכות של 20% אני כבר נמצאת בתהליך שיקום שם מכיוון שאני לומדת יותר מ21 שעות שבועיות התברר לי שאני יכולה לקבל גם דמי שיקום אשמח לתשובה מהיר תודה רבה

שירלי שלום, פורום זה עוסק במימוש זכויות בגין מצב רפואי מול גופים שונים ביניהם המוסד לביטוח לאומ, אך לא עוסק בנושא שיקום בביטוח לאומי. אני מציעה לך לבדוק באתר המוסד. בהצלחה

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות