תביעה לביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

22/01/2012 | 16:16 | מאת: מירי

שלום, שמי מירי ואני בת קרוב לשלושים. כשהייתי צעירה אושפזתי לחצי שנה במחלקה פסיכיאטרית וגדלתי שנתיים בפנימיה. ממתי שסיימתי את הפנימיה אני עובדת בכל מיני עבודות, אך לא מצליחה להחזיק מעמד באף עבודה. כשהייתי בת 18 תבעתי את הביטוח הלאומי שנתן לי אחוזי נכות שמתאימים ללימודים אך לא לקיצבה, אני לקחתי את הלימודים ועסקתי במקצוע זה אך גם שם לא הצלחתי להחזיק הרבה זמן בעבודה. לפני קרוב לשלוש שנים עברתי הטרדה מינית במקום העבודה האחרון בו עבדתי ומאז אני לוקחת בעיקר עבודות בבית. האם אני יכולה לתבוע מחדש את הביטוח הלאומי עבור קיצבה חודשית והאם יש אפשרות לקבל ממכם עזרה בנושא? תודה

מירי שלום, המקרה שאת מתארת מורכב וישנם מספר מישורים שיש לבחון. אשמח להציע לך להגיע לייעוץ ראשוני (שניתן חינם) על מנת שנוכל לתת לך מענה ראוי ומעמיק. ניתן ליצור קשר לקביעת פגישה בטלפון 2468*

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות