מס הכנסה ואחוזים מנופים

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

15/01/2012 | 18:11 | מאת: אשתו של

גם בעלי קבל 80 אחוזים לענין נכות כללית ובנוסף היו אחוזים מנופים שאינם רלבנטיים לנכות כללית ויכולת השתכרות אך עדיין הם מוגדרים כנכות כמו למשל כליה שאינה מתפקדת שנותנים עבור הליקוי הנ"ל 30% אך הוא מנופה. לענין וועדת מס הכנסה הליקוי הנ"ל צריך להילקח בחשבון מאחר שזה נכות אובייקטיבית. האם זה נכון? כי אחרת בשביל מה הוועדה למס הכנסה אם הם לוקחים רק את מה שניתן בנכות כללית? או שהם שולחים מחדש לבדיקות ולא מקבלים את הקביעה של הוועדות לנכות כללית שאלה בעצם אותם רופאים והוועדה של מס הכנסה נערכת אף היא בביטוח לאומי.

15/01/2012 | 20:58 | מאת: מאיר

פניתי במכתב ישירות לנציבות בירושלים ואני ממתין לתשובתם המשפטית. ה 30% אם יוכרו יתנו לבעלך 6% ובסה"כ 86%. תנסו להגיע ל 89%זה הסף לפטור.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות