נפצעתי בעבודה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

12/01/2012 | 20:53 | מאת: רן

שלום רציתי לדעת נפצעתי בעבודה ב2008 כתוצאה מהפגיעה נשברה לי השן הקדמית ונזקקתי לטיפולים רבים ומתישים.לאחר כ12 טיפולים שמו לי שן חרסינה . הבוס שלי שילם על העלות של השןכ2700 שקל .אבל היום אחרי כמה שנים אני סובל מכאבים ומדימומים בחניכיים והרגשה אי נוכות רציתי לדעת אם אני יכול לתבוע את מקום העבודה שעבדתי בו"אני כבר לא עובד באותו מקום עבודה"יש לציין שאני אצתרך טיפולים נוספים עכשיו ובעתיד

רן שלום, כיוון שהפגיעה אירעה בזמן עבודתך אתה צריך להגיש תביעה לביטוח לאומי בגין פגיעה בעבודה. באם פגיעה זו תוכר הטיפול הרפואי בגין פגיעה זו ישולם על ידי המוסד לביטוח לאומי. לגבי שאלתך בנוגע לתביעת מקום העבודה- את שאלה זו עליך להפנות לפורום משפטי.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות