תאונת עבודה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

20/12/2011 | 15:20 | מאת: עידן

שלום אני מעוניין לדעת כמה פרטים אני בן 19 חייל לפני שנה עבדתי במפעל ועברתי שם תאונת עבודה וכמעט נישארתי בלי יד ביטוח לאומי החליט שמגיע לי נכות 10% או לקבל מענק חד פעמי של 20,000 שקלים בערך אני בחרתי במענק חד פעמי ועכשיו רציתי לדעת עם אני יכול לבקש בקשה חוזרת מביטוח לאומי לקבלת נכות או מענק חוזר וגם האם אני יכול לתבוע את המפעל בו עברתי את התאונת עבודה ? תודה רבה

עידן שלום, קיבלת מענק מביטוח לאומי בזכות העובדה שקבעו לך 10% נכות לצמיתות אחרת לא היית מקבל פיצוי כספי( אין צורך לבחור באחת מהן אלו זכויות שמגיעות יחדיו). לגבי תביעה מול המעביד אני ממליצה לך לפנות לייעוץ משפטי. בהצלחה.

12/01/2012 | 20:56 | מאת: רן

לך תתבע את המקום עבודה שעבדת בוץ.קח עורך דין תיסגור איתו על אחוזים.אל תיהיה פראייר

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות