ביטוח חיים

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

14/12/2011 | 11:41 | מאת: רמי בן גיגי

אני נכה 100% כ-4 שנים בן 60 מחלת ALS , מבוטח בביטו חיים מנורה,שכוללת אבדן כושר עבודה ,עד לפני שלושה חודשים עדיין עבדתי, כרגע אני בחופשת מחלה ,לפני יציאה לפנסיית נכות . שאלתי -ממתי אני יכול לקבל את אבדן כושר עבודה מהביטוח .

רמי בן גיגי שלום, ברוב פוליסות הביטוח קיימת תקופת המתנה בת 90 ימים שלאחריה ניתן להתחיל לקבל את הפיצוי במידה וחברת הביטוח מאשרת כי הינך באובדן כושר עבודה. אני ממליצה לקרוא ולבדוק את הפוליסה כי תקופה זו משתנה מפוליסה אחת לאחרת. בנוסף, אני מציעה לך לתאם פגישת ייעוץ חינם על מנת לבדוק האם את מממשת את יתר זכויותיך הרפואיות. כל טוב.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות