פרווזן שולדר (כתף קפואה)

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

12/12/2011 | 13:26 | מאת: דניאל

שלום לצוות המכובד . אמי בת 60 , עקרת בית ברוב ימי חייה . מס' שנים סובלת מתופעת הפרוזן שולדר עם מגבלה תפקודית לא נעימה . כמו כן , סבלה משבר בשורש כף היד אשר גורם לאי יכולת הנעת כף היד בזוויות נורמליות . עד כה , כל הטיפולים שעברה - פיזיוטרפיה וזריקות סטרואידים לא הועילו . האם במצבה יש סיבה לפנות לביטוח לאומי ובמה הדבר כרוך ? רוב תודות !!!

דניאל שלום רב, כדאי לבדוק אם קיימות בעיות רפואיות נוספות מעבר לאלו שציינת ולהבין כיצד היא מתפקדת בפעולות בתוך הבית. זאת על מנת לבחון את סיוכייה לקבל קצבת נכות כללית מביטוח לאומי.

14/12/2011 | 14:32 | מאת: דניאל

אמי מתקשה לתפקד אף בפעולות משק בית פשוטות ביותר. לא מצליחה לנקות את הבית, לא מבשלת, נעזרת בבני משפחה כדי לעשות קניות ואפילו בפעולת הכביסה אנו מסייעים . כמו כן , מוכרת עם בעיית אפילפסיה - נשלטת היטב תרופתית , לא עברה התקף בגלל התרופות זמן רב . תודה על סיועך .

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות