תאונת עבודה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

04/12/2011 | 16:26 | מאת: לאורה

שלום, אמא שלי נפלה ברחוב בדרך לעבודה ושברה את העגן. היא עברה ניתוחים וכבר חודש וחצי מאופשזת ולא יודעים עד מתי. השאלה שלי: בעבודה שלה שלחו אותי ישר לביטוח לאומי שעד עכשיו לא קיבלנו תשובה מהם. אם הייתה תאונת עבודה ולחברה יש ביטוח לעובד למה הם לא מטפלים בניירת? איפה שהיא מאושפזת כרגע המכונת צילום לא עובדת ומבקשים מאיתנו לקחת אותה באמבולנס למכון צילום, מי אמור לשלם על כל ההוצאות? תודה

לאורה שלום רב, לגבי התביעה לתאונת עבודה בביטוח לאומי. יש להמתין שהמוסד יכיר בתאונה ואז הוא ישלם לה עבור הימים ימי המחלה בהם היא נעדרת מהעבודה ועד מקסימום 90 ימים. לאחר מכן יש למלא טופס בקשה לוועדה רפואית לנפגעת עבודה על מנת שיקבעו לה אחוזי נכות ויפצו אותה בהתאם לנזק שנותר. בנושא הוצאות שקשורות בקופ"ח הפורום אינו עוסק. החלמה מהירה!

02/01/2012 | 20:42 | מאת: ללאורה

0526759951 ללאורה קרה לי מקרה דומה תוכלי להתקשר ואעזור לך

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות