זכויות מול הרשויות

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

11/11/2011 | 18:18 | מאת: הודיה

אני בת 42 נכה מעל 100% לא מקבלת עזרה ממשרד השיכון וכיום אני גרה בקומה שניה ממשרד הבריאות קבעו לי 60%נכות בגלל הרגל לא מעניין אותם דברים אחרים לא מגיע לי ניידות ועוד גורמים ממשלתיים מעליי לעשות?

הודיה שלום, אנחנו מטפלים בקצבת נכות ומדבריך אני מבינה שאת כבר מקבלת את הקצבה המקסימלית. מהידוע לנו משרד השיכון עוזר במימון שכר דירה במידה ואין ברשותך. 60% נכות ממשרד הבריאות הינם מספקים על מנת לקבל הטבה בניידות לאדם שיש ברשותו רכב ורשיון נהיגה. כל טוב.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות