מטפלת שנחבלה בעבודה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

10/11/2011 | 23:37 | מאת: שרון

אני מעסיקה מזה 11 חודשים, מטפלת בביתי לבני הקטן בן השנה וחצי. לפני שבועיים המטפלת יצאה לטיול עם הקטן ומעדה ונחבלה במכות יבשות. לא שברה כלום. עד היום אינה חזרה לעבודה לטענתה עדיין סובלת מכאבים ובגלל שמדובר בעבודה פיזית היא לא מסוגלת להגיע. לי ולבן זוגי כבר אין ימי חופשה , אנחנו מנסים לתמרן כדי להסתדר אך בכל זאת היא לא אומרת לי מתי תחזור. השאלה שלי: האם אני רשאית לפטר אותה ולהכניס את הבן שלי למעון? למרות שנפלה בעבודה? אני ממש לא יכולה לחיות בלא נודע הזה, ובסוף יפטרו גם אותי.. שאלה נוספת האם אני משלמת לה ימי מחלה או הביטוח הלאומי? תודה רבה

שרון שלום, הפורום עוסק בתביעות בגין מצב רפואי מצד החולה. איננו עוסקים בדיני עבודה וזכויות העובד.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות