אבן בכלילות - עוסק מורשה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

28/10/2011 | 16:02 | מאת: שף

אני עוסק מורשה בתחום יעוץ לחברות. לאחרונה אושפזתי בבית חולים כשבוע, והוציאו לי אבן מהכליה. בעקבות מצב זה אני מושבת מעבודה במשך שבוע האישפוז ולפחות שבוע נוסף. אני משלם מקדמות מס הכנסה/ביטוח לאומי כל חודש (בסכומים לא זניחים) האם אני זכאי להחזר או פטור כלשהו בעקבות ארוע רפואי זה? תודה

שלום רב, ביטוח לאומי באופן קבוע וחברות הביטוח(בדר"כ ברוב הפוליסות)משלמים רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים. כלומר, בגין תקופה של שבועיים לא ניתן לקבל החזר על הפגיעה בהכנסות. בריאות שלמה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות