מעסה ששברה יד

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

28/10/2011 | 15:50 | מאת: שמחה

אני אחות מוסמכת העוסקת כעצמאית בעיסוי לימפטי. שברתי יד ימין ולכן הייתי בגבס 6 שבועות ולאחר הורדת הגבס אני מקבלת פיזיותרפיה ובכל זאת תנועת היד מוגבלת מאוד. האם אני זכאית לתשלום כלשהו מביטוח לאומי ומהי הפרוצדורה? תודה בעד תגובה עניינית.

שמחה שלום, לא ציינת אם שברת את היד במסגרת העבודה או לא. במידה וזוהי תאונת עבודה עליך להגיש תביעה לנפגעי עבודה על מנת לקבל פיצוי עבור הימים בהם אינך מסוגלת לעבוד ולאחר מכן להגיע לוועדה רפואית לקביעת אחוזי נכות זמניים/לצמיתות. במידה והתאונה אירעה במסגרת פרטית יש להגיש תביעה לתאונות אישיות לביטוח לאומי רק במקרה ואין לך אף הכנסה בתקופה בה אינך עובדת כולל ימי מחלה צבורים. ביטוח לאומי ישלם מקסימום עד 91 יום. החלמה מהירה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות