שאלה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

26/10/2011 | 16:04 | מאת: איריס

0545542777שלום רב, אחי היה מג"ד ביחידה קרבית ולאחר מכן עבד בשרות משרד הבטחון כ- 4 שנים בתפקיד תועני, קשה, וסודי ביותר. הוא סיים את תפקידיו בצבא בשנת 1992. לאחרונה חלה התדרדרות במצבו הנפשי והוא נתקף בחרדות ודכאון עד חוסר תפקוד. האם ניתן לקבל סיוע כלשהו במימון משרד הבטחון? אודה לתשובתך

איריס שלום, משרד הביטחון מספק טיפול באם אדם הוכר על ידי משרד הביטחון כנכה צה"ל 0יש צורך בקשר סיבתי בין מצבו הנפשי לשירותו הצבאי).

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות