פטור מתשלום מס הכנסה.ביטוח לאומי ומס בריאות עקב מס

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

24/10/2011 | 11:14 | מאת: ט.י

שלום לכולם מבקש לברר את זכאותי לפטור מתשלןם מס הכנסה אני בדרגת נכות מהעבודה בגובהה 47% לצמיתות כמו כן קבעה לי ועדה רפואית על תאונת עבודה נוספת 45% נכות לתקופה של שנה 1.האים אני זכאי לפטור ממס הכנסה בגין אחוזי הנכות הנ"ל? 2.מהם הקרטוריונים לקבלת פטור ממס הכנסה? 3.האים אני זכאי לפטור ו/או הנחה בתשלום למוסד לביטוח לאומי? 4.האים אני זכאי להנחה בתשלום למס בריאות? אודה לכם מאוד ומבקש לאקבל תשובות לכל השאלות הנ"ל במידת האפשר ואשר מציקות לי מאוד

ט.י שלום רב, פטור מתשלום מס הכנסה ניתן לאדם שנקבעו לו למעלה מ90% נכות רפואיים בלבד. במקרה שלך אם נשקלל את אחוזי הנכות מ2 התאונות אינך מגיע לכך. במידה וישנן בעיות רפואיות נוספות גם אם אינן קשורות לתאונות עבודה יש לבדוק את הנושא בשנית. לגבי התשלומים למס בריאות וביטוח לאומי לא ניתנת הנחה.

26/10/2011 | 10:39 | מאת: ט.י

תודה רבה

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות