אובדן שמיעה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

14/10/2011 | 10:01 | מאת: רחל

לפני כשנה עשיתי בדיקת שמיעה .הרופא שראה את התוצאה אמר שיש ירידה מאד משמעותית בשמיעה ועלי להיעזר בשני מכשירי שמיעה .אני עובדת בהוראה ואני סבורה שהבעייה נובעת מעצם עבודתי (34 שנים).האם יש מקום לתביעה מהביטוח הלאומי ? האם אוכל לצאת לפנסיה ולקבל משכורת מלאה כאילו צברתי את מלוא אחוזי המשרה?

רחל שלום רב, למירב ידיעתי הדציבלים שקיימים בכיתה אינם מספיק גבוהים לפי הקריטריונים של ביטוח לאומי על מנת שסביבה זאת תוגדר כרועשת הגורמת למחלת מקצוע.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות