תאונת עבודה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

02/10/2011 | 23:04 | מאת: רינה

אני בת 58 לפני כחודשים בזמן העבודה נפגעתי בגב כתוצאה מכך יש לי פריצות דיסק עם הקרנה לרגל שגורמת לי לכאבים ולצליעה אני מחכה לגיתוח בגב. מה הם הזכויות שלי בבטוח הלאומי לאור זאת שאני בחופשת מחלה? אני עובדת במעון מה שמצריך אותי להרים ילדים חפצים ולהתכופף הרבה.אניחוששת לחזור לעבודה אחרי הניתוח . [הגשתי תביעה לביטוח לאומי] מהם זכויותי ?

רינה שלום, במידה והגשת תביעה לנפגעת עבודה, עשית נכון. במידה וביטוח לאומי יכיר בבעיית הגב שלך כתאונת עבודה תוכלי לקבל תשלום עבור הימים שאת נעדרת מעבודה ולאחר 90 יום עליך להגיש בקשה לוועדה רפואית לנפגעי עבודה על מנת שיקבעו לך אחוזי נכות. החלמה מהירה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות