מס הכנסה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

09/09/2011 | 16:02 | מאת: קרן

בעלי בן 61 גר במושב שיתופי. בילדותן חלה בפוליו, כל חיו הוא עובד בשכר של כ 5000 נטו. מעולם לא קיבל אגורה מהביטוח לאומי. והוא לא יודע מה אחוזי הנכות שלו. האם הוא יכול היום לקבל קיצבה כל שהיא או הקלה ממס הכנסה? עקב עבודתו בכלים חקלאים רועשים נפגעה שמיעתו האם הוא יכול להגיש תביעה לביטוח הלאומי? תודה

קרן שלום, אשמח אם תתאמי עבור בעלך פגישת ייעוץ חינם על מנת שאוכל לבדוק את הנושאים הללו בעיקר את נושא הפוליו וליקוי השמיעה. שאלת לגבי 3 תביעות שונות לחלוטין שלכל אחת מהם קריטריונים נפרדים שבלתי ניתן לתחקר לגביהם דרך הפורום. כל טוב.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות