ביטוח הנוסף פלטינום

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

29/08/2011 | 20:19 | מאת: מוסקוביץ דוד

אני בן 79 חבר בקופה הכללית, משלם עבור מושלם וסיעודי כל חודש, נוסף על כך יש לי ולאשתי פלטינום מיום שנוצר התוכנית זו.\ ברצוני לדעת מה אני עלול לקבל בעת הצורך עבור ביטוח פלטינום. לפי חוברת הפלטינום נותן הנחה לצעיר עבור שינים לנשים צעירות עזרה כספית לבעיות גניקולוגות.כגון הפריה . השאלה לי כמבוגר מה זה נותן. פניתי למוקד הבטיחו שישלחו חוברת עם זכויות שלא קבלתי . אבקש לקבל הזבר טרם החליט להפסיק תשלום

דוד שלום רב, הפורום אינו עוסק בביטוחי בריאות ובחוקי קופות החולים. אתה פעלת נכון כאשר ביקשת שישלחו לך את הפוליסה הכתובה היא תיתן לך את המענה האמין ביותר. כל טוב!

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות