שאלה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

29/08/2011 | 11:52 | מאת: יעלה

שלום הנני פרודה עם ילדה בת שנה ו 9 איני עובדת מאז הלידה יש רכב בשימוש ולא בבעלותי אני הולכת לפזיותרפיה בגב כפעמיים בשבוע בממוצע בעבר הוכרה בקשתי להבטחת הכנסה ולפתע הופסקה ללא ציון סיבה (אני מקבלת מזונות ילדה אבל זה היה מלכתחילה) מה עליי לעשות כדי לממש הזכות ? תודה

יעלה שלום, הפורום עוסק בזכויות רפואיות ואינו עוסק בקצבאות אחרות בביטוח לאומי כגון, הבטחת הכנסה. במידה והינך בריאה מעבר לבעיה האורתופדית אינני מוצאת סיכוי לקבלת קצבת נכות כללית. בהצלחה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות