חנייה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

23/08/2011 | 20:46 | מאת: דני שמעוני

שלום, אני חולה סרטן עם נכות של 100%. בגין כך קיבלתי תו חנייה לנכים. לאחרונה הייתי בת"א ולאור כך שחשתי ברע בגלל טיפולים כימוטרפיים שאני מקבל חניתי את הרכב באדום לבן ונכנסתי לחנות סמוכה על מנת להשתמש בשירותים שלהם. כאשר חזרתי לרכב מצאתי דו"ח חניה של עריית ת"א. בפנייה שלי אליהם להסבר ובקשה לביטול הדו"ח סרבו אלו לבטל את הדו"ח. גובה הקנס עומד על 250 ש"ח וכאחד שלא עובד כבר מזה כשנה בגין המחלה זהו סכום משמעותי עבורי. האם יש לי עוד מה לעשות בנושא ? בברכה

דני שמעוני שלום, ראשית, אני מאחלת לך החלמה מהירה ומבינה את מצוקתך. שנית, הייתי מציעה לך לפעול בדיוק כפי שפעלת מול עיריית ת"א צר לי לשמוע שהבקשה לא צלחה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות